Text om Oskar <3

När jag såg dig första gången stå där vid macken, vita jeans och svart mönstrad tjocktröja och frysa.
När jag såg dig för första gången så visste jag att det skulle bli något mer. Varje gång jag hörde att jag fick ett sms hoppades jag på att det va du, och varje gång hade jag rätt. Och varje gång log jag och blev varm inombords. Varje gång jag hörde ditt namn, så tänkte jag på dig, och hur svag jag blir i din närhet, av din härliga doft.  Höra ditt skratt och känna dina armar runt mig får mig att försvinna till en annan värld, en värld där bara du och jag är, där ingen kan skada oss.
Jag har haft seriösa förhållanden innan, vart otroligt kär men aldrig såhär kär.  Jag tror jag vet nu vad äkta kärlek är, hur man är när man verkligen är kär, hur bra man mår när man har en pojkvän som dig.  Du säger dom fina orden vid rätt tillfälle, du säger inte saker för att du måste, utan för att du vill. Du känner mig på ett sätt som ingen annan gör, du är som en bästa vän och en pojkvän i ett. Hur många har det så? Det finns nog ingenting jag inte skulle kunna prata med dig om. Även om du inte bryr dig om saker jag säger så låtsas du, och jag märker att du inte bryr dig men du försöker att inte visa det, vilket jag uppskattar.  Du är ärlig och ljuger inte även om det är om allvarliga saker, som andra killar annars hade gjort. Jag hade kunnat göra så att detta rimmar, för det blir något helt annat så, lite mer romantiskt, men jag suger verkligen på att rimma så det får bli som jag gör det.
Jag vet inte hur länge detta kommer ligga på min dator innan jag kommer visa detta för dig om jag ens kommer visa dig det. Och jag vet att du har svårt att läsa, men jag hoppas ändå att du förstår vad du läser och att du förstår hur mycket du betyder för mig. Och jag vet inte hur jag på bästa sätt kan bevisa för dig att du är den som gör mig mest lycklig genom att bara finnas till. Att säga det känns inte som att det räcker, eller att skriva det i ett fånigt skrivprogram känns inte heller tillräckligt.

Att somna på ditt bröst, höra dina andetag och somna till det, det är något obeskrivligt. Jag känner mig så himla trygg. Att vakna upp bredvid dig, även om det är 7 på morgonen eller 2 på dagen så är det alltid dig jag vaknar upp vid, det gör mig alltid lika glad och lycklig. Jag frågar mig varje dag, vad har jag gjort för att förtjäna en så underbar och fantastisk kille som du är? Visst, fine, du har små nackdelar, men vem har inte det? Du har så många fördelar och bra saker hos dig så jag tänker faktiskt inte på det lilla som inte syns. För mig är du perfekt Oskar.  

Jag älskar hur vi kan gå från oseriös till seriös och tvärt om . Jag älskar att vi är så lika. Jag älskar att du förstår hur jag tänker. Jag älskar hur lite svartsjuk du blir när dina bröder myser med mig. Jag älskar hur hela din familj välkomnar mig. Jag älskar allt med dig.

Jag älskar att ha dig vid min sida, för jag vet att du kommer vara min för en lång tid, jag tror inte på ett ”föralltid” men jag tror på ”en lång tid”.
jag är väldigt lycklig att veta att du kommer vara vid min sida länge, älskling.

Oskar Wilhelm Aleksander Justander, du är min prins som jag har letat efter. Du gör lycklig.







Pluggar med älskling! <3

Hej söta människor!

Nu sitter jag här och pluggar med min älskling, ah för det går ju bra osv.. Haha jaja, han får skylla sig själv (a)

Skriver nog senare, puss!


Pluggat mycket!

Hej söta människor!

Nu har jag precis skrivit många sidor om projekt och företag och 2½ sida om frisör praktiken.  Nu är jag fett trött. Imon blir det att hjälpa min pojkvän med läxa och så, för han har prov på torsdag. Ska väl blir mysigt :)

I mon ska vi redovisa om projekt och företag men vi är inte ens klara, får panik :(
menmen..

Nu kollar jag på "Veckans Brott" väldigt intressant!

Nä nu ska jag kolla vidare, puss!


RSS 2.0